Vocaloid Hatsune miku knuffel +/- 25cm

30,19 24,95

Excl. BTW: €20,62

Beschikbaarheid:
3
Model:
hatsunemiku30cm
Levertijd:
5 werkdagen
Merk:
geen

Omschrijving

Vocaloid knuffel van Hatsune Miku


Maten:
  • 25cm hoog
  • 19cm breedt, staart naar staart
  • 8cm lang (hoofd
 

We hebben verschillende varianten op de Hatsune miku knuffel. Een snow Hatsune Miku knuffel, de gewone Hatsune Miku knuffel en de Sakura Hatsune miku knuffel.

Veel Hatsune miku knuffels die we hebben/ hadden kunnen we niet meer aan komen. Dus veel zijn er niet op voorraad. Een voorbeeld hiervan is de Sakura Hatsune miku knuffel deze is nergens meer te krijgen, voor ons dus ook niet helaas.

Tenvens hebben we nog een aantal Hatsune Miku knuffels en andere Vocaloid personages nog niet online staan. Omdat onze hoofdverkoop uit Pokemon knuffels bestaat is Hatsune Miku op een laag pitje belandt.

Naast de Hatsune Miku knuffel hebben we ook anders Vocaloid personages zoals Vocaloid Luka knuffel, Kaito knuffel en Rin knuffel

 

Kijk hier wat we hebben van Hatsune Miku en andere Vocaloid personages

 

Etymologie Hatsune miku


De naam Hatsune Miku werd gekozen door het combineren van hatsu (初, "eerste"), ne (音, "geluid") en Miku (未来, een persoonlijke naam die zijn spelling deelt met het woord voor "toekomst"). Het betekent dus "het eerste geluid uit de toekomst".

Haar codenaam "CV01" betekent "Character Voice 01".

 

Uiterlijk Hatsune miku


Het digitale ontwerp op de rok en laarzen van Miku is gebaseerd op synthesizer-programmeerkleuren en de balken vertegenwoordigen de werkelijke balken in het programma, volgens de ideeën van Crypton. Een deel van haar ontwerp is gebaseerd op enkele van de toetsenbordmodellen van YAMAHA, met name de DX-100 en de DX-7.  De dunne vierkanten rond haar staartjes zijn futuristische linten gemaakt van een speciaal materiaal dat op zijn plaats zweeft. Zoals te zien is in de kunst van KEI voor Miku, zijn ze in staat om Miku's staartjes op hun plaats te houden zonder het haar zelf fysiek aan te raken. De linten worden ook door KEI gerapporteerd als het moeilijkste onderdeel van het personageontwerp voor cosplayers om opnieuw te creëren.