Fan made knuffel Shiny Umbreon pluche +/- 30cm

34,95

Prijs in spaarpunten: 2500

Prijs in spaarpunten:
2500
Beschikbaarheid:
3
Model:
0197.2cPKMNUmbreon30staand (1T29-11)
Levertijd:
5 werkdagen
Spaarpunten:
50
Merk:
Fan Made

Omschrijving

Fan made knuffel van Shiny Umbreon

dit is aan fan-made knuffel, gemaakt door een fan


Lekker zachte, schattige knuffel.
Netjes en degelijk afgewerkt.

Maten:
  • 30cm hoog met oren
  • 10cm breedt, hoofd
  • 20cm lang, neus tot staart
 

We hebben twee varianten op de Shiny Umbreon knuffel. Een zittende Shiny Umbreon knuffel en de staande Shiny Umbreon knuffel.

Tot nu toe heeft alleen Olyfactory Shiny Umbreon knuffels gemaakt. Andere merken zoals Pokemon Center, Banpresto en Takara Tomy hebben zelden Shiny uitgaven van Pokemon knuffels, bij deze merken komt het alleen voor bij legendarische Pokemon.

Naast de Shiny Umbreon knuffel hebben we ook een Shiny Espeon knuffel, Shiny Vaporeon, Shiny SylveonShiny Glaceon, en een Shiny Eevee knuffel

Kijk hier voor alles wat we hebben van Umbreon en andere evoluties van Eevee

 

Game info over Umbreon


Umbreon is een evolutie van Eevee uit de tweede generatie van Pokémon. Eevee evolueert tot Umbreon wanneer diens vriendschapslevel het maximum heeft bereikt, en een level omhoog gaat wanneer het avond is (of in Pokémon XD: Gale of Darkness bij gebruik van een Moon Shard). Wanneer Eevee overdag evolueert, wordt deze een Espeon. Umbreon is een Dark type en is één van de twee starter-Pokémon in Pokémon Colosseum, samen met Espeon.


Biologie


Shiny Umbreon heeft een slank zwart lichaam met vier slanke benen en citroengele ogen. Er zijn twee paar puntige tanden zichtbaar wanneer de mond open is, één in de bovenkaak en één in de onderkaak. Het heeft lange puntige oren en een borstelige staart, elk met een blauwe band eromheen. Het voorhoofd en de benen hebben blauwe ringen. De blauwe markeringen gloeien 's nachts en slaan angst in de buurt van iedereen. Het verbergt zich in de duisternis in afwachting van zijn tegenstanders, en de blauwe ringen gloeien wanneer het springt om aan te vallen. Het is ook in staat om een giftig zweet te spuiten wanneer het wordt geagiteerd. Deze Pokémon is zeldzaam in het wild en wordt vaker gevonden in stedelijke gebieden onder de hoede van mensen..