Fan Made knuffel Luxray +/-30cm

34,95

Prijs in spaarpunten: 2500

Prijs in spaarpunten:
2500
Beschikbaarheid:
2
Model:
0405.1PKMNLuxray30(3t14-01)
Levertijd:
5 werkdagen
Spaarpunten:
50
Merk:
Fan Made

Omschrijving

Pokemon Knuffel van Luxray

Fan Made 

Lekker zachte, schattige Luxray knuffel.

Netjes en degelijk afgewerkt.

 

Maten:

  • 30cm hoog met stekels
  • 20m breed, (van oor tot oor)
  • 30cm lang (van neus tot staart)
 

Olyfactory Luxray knuffel


Olyfactory Pokemon knuffels zijn gewoon de beste, en velen zijn het met ons eens. Deze mooie Luxray knuffel waar u nu naar kijkt is van Olyfactory en is zeer gewild! Vaak is deze Luxray knuffel uitverkocht, is het niet online dan gebeurt het wel op een conventie! Dus als er nog 1 Luxray knuffel beschikbaar is, hetzij online of op een con. Wacht er dan niet mee met kopen want weg is weg op dat moment.

Natuurlijk vullen we de voorraad van Pokemon knuffels altijd wel aan, alleen daar gaat vaak wat tijd overheen. U kunt in deze tussentijd uw aanmelden voor een voorraad melding. Wanneer deze Luxray knuffel dan weer op voorraad is krijgt u meteen een mailtje. Het is wel zo dat u wellicht niet de enige bent op de mailing lijst, dus de regel geldt; wie het eerst komt wie het eerst maalt!

kijk hier voor andere Pokemon knuffels

 

Biologie


Luxray is een viervoetige Pokémon die lijkt op een volwassen leeuw. Terwijl het gezicht, de achterbenen, de romp en de achterkant van de voorpoten blauw zijn, is veel van het lichaam bedekt met ruige, zwarte vacht. De vacht is langer rond de schouders en de basis van de staart en vormt een manen op zijn kop. De manen zijn groter op het mannetje dan op het vrouwtje. Het heeft gele ogen met rode sclera, een botte muil en afgeronde oren met gele binnenkant. Er zijn drie gele, halve ringen aan de achterkant van elke voorpoot. De lange, dunne staart is getipt met een gele vierpuntige ster. Luxray heeft een krachtig gezichtsvermogen dat door de meeste objecten en muren heen kan kijken, zoals röntgenzicht. Het gebruikt dit vermogen om te jagen en zijn nakomelingen in de gaten te houden.