Pokemon Knuffels

Pokemon knuffels! Vindt bij Aniworld4u® de Pokemon knuffel waar je altijd al naar zocht! 
Keuze uit meer dan 1000 Pokemon knuffels! Wij hebben het grootste en het uniekste assortiment van heel nederland!
Grote merken zoals Pokemon Center, BanprestoTakara Tomy, San-ei en (oudere) westerse licenties zoals Jakks Pacific, wtc/Boti/jazzwares, en hasbro zijn hier allemaal te vinden.
 Pokemon knuffels zijn op regio ingedeeld, zodat u snel de Pokemon knuffel die u wilt kunt vinden! 

Klik hier voor knuffels van andere series dan Pokemon

Pokemon Center knuffels

We zijn begin 2018 begonnen met groot importeren van Pokemon Center knuffels uit japan. We kunnen helaas niet aan elk model komen dat wordt ge-released. Gezien onze leverancier niet elk model inkoopt. We kunnen het natuurlijk altijd aan hun vragen. Is de Pokemon knuffel die je zoekt niet op de website of op onze FB pagina en het is niet ouder dan de Sword & Shield Pokemon knuffels? Dan is de kans groot dat ze er wellicht aan kunnen komen. Tenzij het is uitverkocht bij de fabrikant natuurlijk.

Sinds maart 2018 kunnen we ook Pokemon center knuffels uit Amerika halen, dankzij het vinden van een shipping company in de USA! We zijn hier uiteraard trots op dat dit ons is gelukt! Al veel klanten hoopten dat we Pokemon knuffels uit de USA konden importeren en zijn hier ook erg blij mee!

We gaan deze shipping company ook gebruiken voor andere producten dat geen pokemon knuffels zijn. U kunt hierbij denken aan figuren van pokemon, maar ook figuren van andere series. Bijv My little pony Funko vinyls die niet meer gemaakt worden en alleen binnen de USA nog voor een redelijke inkoopprijs beschikbaar zijn!

Waar kun je Pokemon knuffels kopen?

Bij Aniworld4u® vind je ongetwijfeld de Pokemon knuffels van je keuze. Met ons mega assortiment die altijd blijft uitbreiden zal er voor ieders wat wils zijn.
Met onze Pokemon knuffels uit Japan, Pokemon Center USA en Pokemon Center UK bent u gegarandeerd dat deze officiëel zijn, en hoeft u niet bang te zijn dat ze bijv niet lang meegaan of ze uit elkaar vallen zoals de kopiëen uit China.

Pokemon knuffels kun je ook kopen op conventies en beurzen, waar wij staan als verkoper wordt aangekondigd op onze FB pagina. wij nemen dan ook Pokemon knuffels mee die we niet online hebben staan en enkel bewaren voor Conventies. Dit zijn o.a  Pokemon Knuffels van Banpresto.

Fan made Pokemon knuffels.

De onze Fan Made Pokemon knuffels zijn van bijzondere kwaliteit! Deze Pokemon knuffels  worden in kleine partijen geproduceerd. De makers hadden ons verteld dat ze een poging hadden gedaan voor een licentie, maar Nintendo vond hun fabriek(hobbyloods) te klein en dat was de reden om het niet te krijgen. 

Mensen die deze Pokemon knuffels kopen zijn altijd erg tevreden geweest over de kwaliteit, maar vooral omdat er Fan Made Pokemon knuffels worden gemaakt waar van geen knuffel te bekennen is. 

De meeste Fan made knuffels kunt u in hier vinden.

Echter met de komst van de Sitting Cuties, ook bekend als Pokemon fit in japan. Zijn de fan made modellen niet zo uniek meer, we hebben merendeel dan ook offline gehaald en verkopen we op conventies totdat ze op zijn. over het algemeen komen ze niet meer terug in het assortiment. Op=Op.

Onze voorraad aan Pokemon Knuffels.

Wat we hebben staat nu online. Wat er ooit op FB stond aan Pokemon knuffels die niet online waren, is momenteel ver achterhaald en hebben we ook echt niet meer. Tevens proberen we altijd de nieuwste Pokemon knuffels van Pokemon center aanteschaffen, maar het kan soms even duren voordat deze online komen.

Tevens is het zo dat na een conventie het soms nog wel eens kan voorkomen dat de voorraad niet accuraat is. Desondanks dat we alles natellen, kan het voorkomen dat we een Pokemon knuffel zijn vergeten bij te werken. We nemen altijd netjes contact met u op mocht u een Pokemon knuffel hebben gekocht die niet op vooraad blijkt te zijn. we geven u dan een aantal opties om uit te kiezen, en zo komen we er samen uit!

Meest gekocht