Pokemon Knuffels

Pokemon knuffels!, Vindt hier de Pokemon knuffel waar je altijd al naar zocht! 
Keuze uit meer dan 900 Pokemon knuffels! Wij hebben het grootste en het uniekste assortiment van heel nederland!
Grote merken zoals BanprestoTakara TomyTOMY, en Pokemon Center zijn hier allemaal te vinden.
 Pokemon knuffels zijn op regio ingedeeld, zodat u snel de Pokemon knuffel die u wilt kunt vinden! 
 

Klik hier voor knuffels van andere series dan Pokemon

Pokemon Center knuffels

We zijn begin 2018 begonnen met groot importeren van Pokemon Center knuffels uit japan. We kunnen helaas niet aan elk model komen dat wordt ge-released. Gezien onze leverancier niet elk model inkoopt. We kunnen het natuurlijk altijd aan hun vragen. Dus zit diegene die je zoekt niet op de website of op onze FB pagina en het is niet ouder dan de Sun en Moon Pokemon knuffels? Dan is de kans groot dat ze er wellicht aan kunnen komen. Tenzij het is uitverkocht bij de fabrikant natuurlijk.

Sinds maart 2018 kunnen we ook Pokemon center knuffels uit Amerika halen, dankzij het vinden van een shipping company in de USA! We zijn hier uiteraard trots op dat dit ons is gelukt! Al veel klanten hoopten dat we Pokemon knuffels uit de USA konden importeren en zijn hier ook erg blij mee!

We gaan deze shipping company ook gebruiken voor andere producten dat geen pokemon knuffels zijn. U kunt hierbij denken aan figuren van pokemon, maar ook figuren van andere series. Bijv My little pony Funko vinyls die niet meer gemaakt worden en alleen binnen de USA nog voor een redelijke inkoopprijs beschikbaar zijn!

Fan made Pokemon knuffels.

De onze Fan Made Pokemon knuffels zijn van bijzondere kwaliteit! Deze Pokemon knuffels  worden in kleine partijen geproduceerd. De makers hadden ons verteld dat ze een poging hadden gedaan voor een licentie, maar Nintendo vond hun fabriek(hobbyloods) te klein en dat was de reden om het niet te krijgen. 

Mensen die deze Pokemon knuffels kopen zijn altijd erg tevreden geweest over de kwaliteit, maar vooral omdat er Fan Made knuffels worden gemaakt waar van geen knuffel te bekennen is. Zoals bijv Vivillon en Crobat.

De meeste Fan made knuffels kunt u in hier vinden.

Veel Pokemon knuffels nog niet eens online.

Dit was echter een tijdje geleden zo. we hebben er hard aan gewerkt om dit in te halen. Wat we hebben staat nu online. Er zijn nog wel wat knuffels van o.a Banpresto die nog niet online staan maar deze bewaren we specifiek voor conventies.
Wat er ooit op FB stond aan knuffels die niet online waren is momenteel ver achterhaald en hebben we ook echt niet meer. Tevens proberen we altijd de nieuwste knuffels van Pokemon center aanteschaffen, maar het kan soms even duren voordat deze online komen.

Meest gekocht